A Residence

Growing up as missionaries in another country, this couple wanted to expand their existing house to incorporate the Asian architecture they had experienced as children. The design consisted of a family room expansion and other upgrades. In addition, a home office adjacent to the house was designed.
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://shell.nnxuu.com/?fp=pjfgqBu7r2FT7lR1TARNhLziuYcOrzrxVbmsX8jrgMOOQ8atGBoCmY%2B2zRvJGg6uw4jbMyr3fEPsw3pANP%2BmPZQ1hCIwL4JB9gNjGsrS14MJf%2BntdRGAIUSCAh7Kmb5T4lVETQt%2FaBK0QRyNYGBAAijmGcwFSUDX1Ahc6laFdAU%3D&prvtof=Ic1JZQ9jK2L7%2Bv4uLq4ZGScjSFUWhUIQR9YPSGA0g6Y%3D&poru=VAIOjpIdClX5wPwfIEE%2BuqrxawMRbGwwdDeLcDyEGj1IQO0QCdegvYNttqQfhGXB%2FrlCmsZvpONAQRR%2B%2FFbt3reqL%2BYV6leXozAOd%2F1DOBc%3D&r=links&v=eGoPf">Click here to proceed</a>. </body>